MARKETING & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
ΑΚΙΝΗΤΩΝ e-bnb

Αυξήστε τα έσοδα από την αποτελεσματική εκμετάλευση του τουριστικού σας καταλύματος!

Εμείς πληρωνόμαστε μόνο όταν εισπράτετε!

Αύξηση των εσόδων σας, γρήγορα και αποτελεσματικά!

Αυξήστε τα κέρδη σας με απευθείας κρατήσεις, χωρίς επιπλέον προμήθειες στις πλατφόρμες καταχώρησης (τύπου Airbnb, Booking, κλπ)

Προώθηση ακινήτου

Προώθηση ακινήτου

Καταχωρούμε το ακίνητο σας στις συνεργαζόμενες πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων. Συντάσσουμε το κείμενο σε δύο γλώσσες και αναδεικνύουμε τα δυνατά σημεία του ακινήτου σας. Έχοντας κατανοήσει τις ανάγκες του ιδανικού σας κοινού, απαντάμε σε όλα τα ερωτήματα του, έτσι ώστε να ολοκληρώσουν εύκολα και γρήγορα τη κράτηση τους.

Διαχείριση Κρατήσεων

Διαχείριση Κρατήσεων

Διαχειριζόμαστε υπεύθυνα σε ενιαίο σύστημα παρακολούθησης όλες τις επιβεβαιωμένες κρατήσεις του ακινήτου σας από τα διάφορα κανάλια ενοικίασης προς αποφυγή των διπλών κρατήσεων.Το μεγαλύτερο πρόβλημα ιδιοκτητών ακινήτων είναι οι διπλές κρατήσεις. Με την υπηρεσία αυτή της e-bnb, το πρόβλημα αυτό λύνεται μία για πάντα!

Live Ενημέρωση

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρέχουμε στους ιδιοκτήτες ακινήτων και πελάτες μας τη πρόσβαση στο προσωπικό portal ιδιοκτητών. Θα μπορείτε να βλέπετε σε πραγματικό χρόνο το ημερολόγιο κρατήσεων και να παρακολουθείτε live τη πληρότητα του ακινήτου σας. Με το τρόπο αυτό παρέχεται πλήρης διαφάνεια των συναλλαγών και υπηρεσιών μας προς τους πελάτες μας.

24/7 Εξυπηρέτηση

24/7 Εξυπηρέτηση

Αναλαμβάνουμε την ολοκληρωμένη επικοινωνία με τους πελάτες σας σε τρεις γλώσσες (Αγγλικά, Γερμανικά, Ελληνικά) από πριν ολοκληρώσουν τη κράτηση, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, αλλά και αφότου λήξει η διαμονή τους στο ακίνητο σας. Δίνουμε βάση στην ικανοποίηση του πελάτη και φροντίζουμε να νιώσουν την απόλυτη εμπειρία εξυπηρέτησης!

Πληροφοριακό Υλικό

Οδηγός Σπιτιού & Περιοχής

Παρέχουμε ένα πλήρη οδηγό σπιτιού και της περιοχής με όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστεί ο επισκέπτης κατά τη διάρκεια της παραμονή του.Δημιουργούμε ένα πληροφοριακό έντυπο, για να το τοποθετήσετε στο ακίνητο σας.Στο έντυπο θα υπάρχει και κωδικός QR, ώστε ο επισκέπτης να σκανάρει και να αποθηκεύσει τις πληροφορίες στο κινητό του.

Website & Social Media

Website & Social Media

Σχεδιάζουμε και δημιουργούμε για το ακίνητο σας μια δυνατή Online παρουσία με ειδική ιστοσελίδα παρουσίασης του καταλύματος σας και με δυνατή παρουσία σε Facebook & Instagram.

Διαχείριση Κριτικών

Διαχείριση Κριτικών

Οι θετικές κριτικές παίζουν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση να κλείσει κάποιος τη διαμονή του στο ακίνητο σας. Για το λόγο αυτό δίνουμε μεγάλη βάση στο να απαντάμε με επαγγελματισμό και σεβασμό στις κριτικές των πελατών σας. Επίσης φροντίζουμε οι ευχαριστημένοι πελάτες σας να αφήνουν θετική κριτική μετά τη λήξη της διαμονής τους.

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Η ικανοποίηση του πελάτη σας ξεκινάει από το τροπο που θα κλείσει τη διαμονή του, κατά τη διάρκεια, αλλά και αφού επιστρέψει στο μόνιμο τόπο διαμονής του. Η ομάδα της e-bnb είναι δίπλα σας βήμα-βήμα να σας συμβουλέψει και να σας καθοδηγήσει για το πως να δημιουργήσετε μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών για τον καλεσμένο σας και να κερδίσετε 5άστερες κριτικές από τους ίδιους.

NFC Business Solutions

Ψηφιακή Κάρτα & Επιχειρήσεις Βραχυπρόθεσμης Ενοικίασης Ακινήτων

Τα οφέλη της τουριστικής επιχείρησης ενοικίασης καταλυμάτων από τη χρήση ψηφιακής επαγγελματικής κάρτας και της τεχνολογίας NFC είναι πολλαπλά. Μάθε πως μπορείς να ξεχωρίσεις από τον Ανταγωνισμό με το δυνατό αυτό εργαλείο μάρκετινγκ

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε :

Για ιδιοκτήτες καταλυμάτων που θέλουν να πετύχουν όχι μόνο πληρότητα , αλλά και αύξηση των κερδών τους από την εκμετάλλευση του ακινήτου τους!

Αναλαμβάνουμε τη πλήρη διαχείριση κρατήσεων του ακινήτου σας έχοντας ως μοναδικό στόχο έναν : Την αύξηση των απευθείας κρατήσεων, χωρίς κόστος προμήθειας σε τρίτους παρόχους! Με την υπηρεσία μας e-bnb παρέχουμε:

Προβολή του Ακινήτου σας σε 200+ κανάλια προώθησης

Γιατί EasyOnlineMedia

Η ομάδα της EasyOnlineMedia συνδυάζει πολυετή εμπειρία στους τομείς Digital Marketing, Web Development & Business Consulting. Με έδρα τη Μεσσηνία, αναπτυχθήκαμε ραγδαια τα τελευταια χρόνια στο κλάδο του τουρισμού. Πλέον είμαστε σε θέση να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στις τουριστικές επιχειρήσεις.

Στόχος μας η ικανοποίηση του πελάτη σας και η αύξηση των εσόδων σας από τη σωστή εκμετάλλευση του ακινήτου σας!

Business Consulting - 20 έτη
Web Development - 12 έτη
Digital Marketing - 8 έτη
UX Specialist - 4 έτη
μάρκετινγκ ακινήτων, marketing akinitwn, enoikiasi akinitwn, ενοικίαση ακινήτων

Τελευταία Άρθρα από το Blog μας